EnglishChinese (Traditional)FrenchGermanGreekItalianPortugueseRussianSpanishTurkishPersianGeorgian
Vegan Haberler

Pandemiye Rağmen Vegan Moda Haftası Ekim Ayında Yine Düzenlenecek

Yaşamakta olduğumuz pandemi kısıtlamalarına rağmen, Vegan Moda Haftası bu yıl da 7-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Los Angeles’ta düzenlenecektir.

Pandemiye Rağmen Vegan Moda Haftası Ekim Ayında Yine Düzenlenecek

Vegan Moda Haftası, moda sektöründe değişime öncülük eden önemli bir aktivitedir. Modada kullanılan en sürdürülemez malzemeler arasında hayvansal yan ürünler bulunmaktadır. Bu sömürü, iklim değişikliği, ormansızlaşma ve küresel salgınlarla doğrudan bağlantılıdır. Bilinçli bir yenilikçi yaşam tarzı, sürdürülebilir bir geleceğe doğru önemli bir adımdır. Tüketiciler, etik moda seçimleri ile etkili kararlar almaktadır. Vegan Moda Haftası ile bu bilinç biraz daha yaygınlaşmaktadır.

Vegan Moda Haftası, bilinçli yaratıcılık yoluyla olumlu değişime öncülük etmektedir. Bütün insanlar, tüketme şekillerini, ne tükettiklerini ve sürdürülebilirliği etikle nasıl uyumlu hale getirebileceklerini yeniden düşünmek zorundadır.

Vegan Moda Haftası boyunca, yenilikçi bir vegan anlayışı ile, konsept giyecekler, ayakkabılar ve aksesuarlar gibi benzersiz etik moda örnekleri sergilenmektedir. Aynı zamanda elma, kaktüs ve ananas derisi, bitki bazlı yün, vegan ipek ve daha fazlasını içeren bitki bazlı yenilikler tüketicilere sunulmaktadır.

Kuruluşumuz bünyesinde, vegan kriterlerine uygun çok çeşitli test ve analizler yapılmakta ve ürünlerin vegan oldukları doğrulanmaktadır. Talep eden kişi ve kuruluşlara verilen V-Mark sertifikasyon hizmetleri, yürürlükte olan yasal düzenlemelere ve yerli yabancı kuruluşlar tarafından geliştirilen standartlara dayanmaktadır.

Kuruluşumuz, vegan belgelendirme hizmetleri vermek üzere kurulmuş tarafsız ve bağımsız bir belgelendirme kuruluşudur.

Vegan Etiketi

Yakın zamanda yapılan uluslararası bir anket çalışmasında, tüketicilerin, özellikle de genç nüfusun giderek artan şekilde sertifikalara ve etiketlere bağlı alışveriş kararları verdiğini ortaya koymuştur.

Tüketicilerin yüzde 91’i, ürünün vegan olduğunu garanti eden ve bağımsız bir kuruluş tarafından etiketlenmiş ürünleri tercih etmektedir.

Vegan Haberler

Pandemiye Rağmen Vegan Moda Haftası Ekim Ayında Yine Düzenlenecek
Her Yıl Ocak Ayında Veganuary Etkinliği Devam Ediyor
Vegan Diyeti Covid-19 Belirtilerini Yüzde 73’e Kadar Düşürüyor

V-MARK HAKKINDA

BELGELENDİRME

VEGAN ETİKETİ

VEGAN KRİTERLERİ

SERTİFİKA SÜRECİ

VEGAN TESTLERİ

VEGAN GIDA

VEGAN İLAÇ

VEGAN KOZMETİK

VEGAN SPOR

VEGAN TEKSTİL

VEGAN TEMİZLİK

Site içinde ara